ציוד למסעדות כולל ציוד מקצועי לשמירה ואחסון מזון כגון מקררים ומקפיאים, ציוד להכנת אוכל כגון תנורים מקצועיים, כיריים, מערבלים, מטחנות וכד', אביזרים וכלי בישול ואפייה כגון סכינים מקצועיים, מעבדי מזון סירים ועוד.
חברת "שרפשטיין" מספקת את כל הציוד המקצועי למסעדות, קטנות וגדולות, מסעדות גורמה ויוקרה ומסעדות פועלים.
רכישת ציוד בעת הקמת מסעדה חדשה דורשת מומחיות, ניסיון וידע. צוות החברה, המספק שירותי ייעוץ בכל הנוגע לבחירה של ציוד למסעדות, עומד לרשותכם על מנת לתכנן את המטבח ולאבזר אותו בכל הציוד המקצועי הנדרש בכדי לאפשר לשף ולצוות המטבח לעבוד ביעילות ובנוחות ולהוציא מנות איכותיות ומורכבות במהירות תוך שמירה על כללי הבטיחות והבריאות.
תכנון מקצועי של המטבח
בבחירת ציוד למסעדות יש להתחשב בגורמים רבים כגון: גודל המטבח, תשתיות (מים, חשמל, גז וכו'), שטחי אחסון, קירור והכנת אוכל, ליין בישול מקצועי ואיכותי, אביזרים למטבח ועוד.
צוות החברה מציע ניסיון וידע רב בתכנון מקצועי ויעיל של מטבחי מסעדות בו נלקחים בחשבון כל הגורמים המשפיעים על בחירת הציוד הנדרש ומיקום המכונות והציודים לבישול ולאפייה בהתאם לסגנון הבישול, מספר אנשי הצוות, סוג המנות וסגנון ההגשה (בר פתוח, בופה, הגשה עצמית, מלצרים וכו').
חברת "שרפשטיין" מייבאת ומשווקת את כל הציוד והאבזור הנדרש למסעדות והיא מציעה פתרון כולל תחת קורת גג אחת כולל מענה טכני ושירות ברמה גבוהה ובלתי מתפשרת.
מציג 1–16 מתוך 146 תוצאות
-
מכונת שיטוח בשר
מידע נוסף -
פורסת בשר צופ קאטר דגם MHS850-90
מידע נוסף -
פורסת בשר צופ קאטר דגם PCE70-21ES
מידע נוסף -
מקרר יישון בשר DX500
מידע נוסף -
מקרר יישון בשר DX1000
מידע נוסף -
פורסת ABM איטליה דגם 9300G Plus
מידע נוסף -
קוצץ ירקות תלת פאזי תוצרת אלקטרו לוקס איטליה
מידע נוסף -
מיקסר 5 ליטר Electrolux איטליה
מידע נוסף